idol mys

Jag och mamma har precis suttit som två nördar framför teven med var sin data i knät och samtidigt följt idol. Samtidigt så åt vi en massa chips med dipper och drack julmust! Kunde inte bli bättre kändes det som. Fick bli en lugn fredagskväll för mig. Rätt skönt det någon gång ibland också faktiskt. Men just nu ligger jag i min säng och myser, men saknar *** här jämte mig. Men man kan inte alltid få som man vill. Men han har det säkert kul han med ikväll får vi ju hoppas! Imorgon ska jag ta en tripp till stan med mammi, och sen kanske fika med mina girls. Efter det blir det ut och äta på restaurang för att fira min käre mormor. Sen får vi se vad klockan blir. Men antar att jag kommer dra ut och hitta på något awesome.


sjuk

Ligger i min säng och är sjuk. Inte alls kul kan jag tala om för er. Har legat har precis hela dagen, gick upp för en halvtimme sen och försökte få i mig lite mat för rösta gången idag. Fick i mig lite i alla fall, skönt det. Men sen hamnade jag här i sängen igen. Har ont i halsen som satan, huvudvärk, sån jäkla hosta och mådde illa innan också. Känns inte allt för bra. Men känns som om jag måste sticka iväg till skolan imorgon för annars kommer jag missa så himlans mycket. Och det är inte kul någonstans. Jag går ju på John Bauer gymnasiet här i jönköping, och vi har 3 timmars lektioner. Så om man missar en sån lektion ligger man ganska mycket efter. Och det är rätt jobbigt att ta igen, (dock beroende på vilken lektion man missar). Men imorgon har jag matte och engelska. Och det är ju faktiskt redigt viktiga ämnen. Så får se hur jag mår imorgonbitti, hoppas på att jag mår bättre då! Klickade hem en super söt klänning höromdagen som jag ska ha på julafton. Riktigt gullig, håller ni inte med? Jag bara älskar den!


Muuuuums

SItter här och stoppar i mig ett smaskigt knäckäpple som pappa & mamma kom hem med till mig. Helt awesome. Håller även på att fixa mig lite, ska iväg upp till centrum snart till julmarknaden. Sen vidare bort till träningen. Men som sagt, gårdagen. Va ju på stan med min kära vän Erika. Och jag shoppade loss. Köpte klart de sista julklapparna och födelsedagspresentern, men även en yber snygg tröja till mig själv. När jag kom hem cyklade jag och min bror bort i värsta snön (vi höll på och dö) till george och hömtade mat. Jag tog en kycklingsallad, och den va super god verkligen. Mums! Efter att vi hade ätit och lite så drog jag bort till Anna där mina tjejer väntade. En okej kväll blev det tillslut. Hoppas ni hade det bra!



Lite shopping, mums.



Hände något cp med blixten ? :S

snabbt

Hinner inte blogga just nu, ska iväg till mina underbara flickor och leva loppan. Men har en hel del bilder att lägga upp här. SÅ gör det antingen imorgon eller senare ikväll. Peace out -v-

RSS 2.0