happy

Idag är jag välidgt glad. Hade studiedag idag, men fick ändå gå uåå vid 06.00 för att bege mig mot Göteborg. Skulle på återbesök för min opererade rygg. Och det fick bli det sista återbesöket för den här gången! Allt såg bra ut och den hade läkt precis som den skulle (förutom att en skruv gått av). Men det gör man inget åt. Så Min läkare sa till mig att nu får jag gå för fullt igen och känna efter helt själv vad det är jag klarar av, att det är smärtan som får avgöra! Det känns helt underbart. Har trott att allt vart förstört men nu känns det toppen! Efter att jag hade vart där stack jag pch min kära far ner till Nordstan för att kolla lite. Hittade faktiskt ingenting förutom min älskade jacka från Boomerang som snart kommer vara min! Pappa hittade två riktigt snygga tröjor faktiskt. Bra köp! Nu ligger jag i sängen och väntar på att min erika ska komma hem så vi kan gå ut och ta en liten promenad.
Sen skulle jag kunna säga att jag är med och tävlar om ett tandblekingssätt från Ease White på söta Julia Swalanders blogg! Så kika gärna in där!



Bild på jackan då och färgen ska vara i bay blue såklart!

underbara onsdagskväll

Min kväll har vart helt underbar. Tog en snabbdusch innan det var dags att bege sig mot pizzerian för att möta upp Hampus, Erika och Tobias. Satt en bra stund där och bara pratade om hur mycket roliga saker som helst. Efter en stund kom Sara dit och satt med oss. Vi satt där väldigt länge och hade det jätte mysigt. Efter det stack vi ut lite och gick och pratade och planerade lite för helgen (om det nu blir av). Sen skjutsade jag hem Erika, men det slutade med att vi stid ute i mer än en timme och bara pratade en massa gamla minnen. Vi både skrattade och grät samtidigt, riktigt känslosamt.. Vi tänkte tillbaka på alla dom underbara tiderna vi har haft med underbart folk. Det går inte förklara. Vill bara spola tillbaka allt, precis allt så det blir som det var förut. Erika kom ihåg att du är underbar, dig kan man prata med om precis allt och du finns verkligen där. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är bäst!


sov gott

La mig just i min sköna varma säng. Är verkligen jätte trött, så ska bli redigt skönt att sova nu. Det har vart en riktigt seg eftermiddag. Har bara vart hemma och tagit det lugnt. Och självklart blir man trött av att inte göra något, så kan nog va därför jag är lite halvt död just nu. Som sagt i helgen när jag var och besökte Hultsfred så har jag råkat trampa på en glasbit? Har inte en aning om hur det gick till eftersom jag inte märkte det. Märkte det dagen efter av att det gjorde svin ont plus att mina vita converse va helt röd. Så nu ikväll har pappa försökt ta ut den jädrans glasbiten, men vi får bara ut halva. Så får vänta ett tag till och se hur det går. Men nu är jag svin trött, Godnatt!

- Juste är även med och tävlar om dagens blogg hos http://vadfanskajagheta.se/

 

   Kvällens snygga look ;)

19.03

I miss you.

Godmorgon

Kom till skolan för ett litet tag sen. Morgonen har vart redigt seg. gick upp vid 06.50 och tog en dusch. Sen gick jag och la mig i sängen igen. Orkade verkligen inte fixa med mig själv eller något imorse. Missade bussen till slut också så fick åka med mina käre far till skolan. Och nu sitter jag här och väntar på att lektionen ska börja. Riktigt trött är jag. Inte alls sugen på att ha samhäll nu. Menmen.


dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering men va helt slut när jag kom hem i söndags så somnade på direkten och sov hela natten. Sen så har jag inte hittat orken till att blogga idag, har fortarande vart sjukt trött. Helgen blev perfekt, hade det super mysigt med mina tjejer och det va inte första gången jag åkta till dom kan jag säga! Vi kom dit runt halv 11 och väckte Anna, haha sötnos. Sen segade vi fram tills klockan va åtta halv nio då satte vi igång och fixade oss efter att ha ätit en go tacos! Sen drog vi ut till lite folk som sedan följde med oss hem. Riktigt trevligt. Hade en del roliga och pinsamma telefonsamtal under kvällen med. Så hade en super bnra lördag/söndag. Hoppas ni hade det lika bra som jag! Idag har jag inte alls gjort för mycket. Först skolan sen iväg och träna body pump. När jag kom hem ringde Stina mig och tvingade med mig att spela bowling med henne, August, Henning och Anton. Men roligt vart det i alla fall. Och nu sitter jag här rejält hungrig. Inte ätit något på hela dagen. Så ska göra mig något att äta nu hade jag tänkt.




 Lite bilder ifrån helgen.













godnatt

                                             

Godnatt, nu kryper jag ner i mina stora varma säng. Ska börja ladda upp för morgondagen. Det väntas en 3 timmars tågresa ungefär och ska upp vid 6 så känner att jag måste sova nu så jag orkar mig upp. Som sagt kommer jag inte uppdatera under lördagen, kanske ett litet på morgonen men lovar absolut ingenting. Men på Söndag kväll när jag kommer hem igen kan ni räkna med att jag är tillbaka. Hoppas ni kommer ha en bra lördag, för det kommer jag att ha!


hos sara

Sitter hemma hos Sara och försöker hjälpa henne med vad hon ska ha på sig, hon ska nämlingen på förlovningsfest ikväll. Hade en liten mys stund med henne på stan innan, tog en glass och satte oss och snackade bara. Riktifgt mysigt! Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt för imorgon ska jag upp tidigt och hinna med tåget som går till hultsfred. Ska hälsa på mina kära vänner Anna och Amanda som flyttat dit för att gå i skolan där. Kommer bli awsome. Kommer dock inte ha med mig datorn så blir inget bloggande under lördagen, men antar att ni klarar er!



slänger in en gammal bild på mig och snyggsara


nervösa!

Tobias och jag sitter i skolan och väntar på att få reda på vårat matteprov. Haha båda är lika nervösa. Man i och för sig, antar att vi kommer klara det. För är man bäst så är man hihi. Jag och tobias har precis vart på a6 och gjort en uppgift i matten som vi ska fixa nästa lektion i powerpoint. Men nu ska vi käka mat. Hungriga som satan är vi.



Tobias och jag är snygga!

hv71

Precis hemkommen ifrån kinnarps arena! Har kollat på när Hv71 spelat mot Linköping. Hv vann med 2-1 i sudden. Riktigt tråkig match om jag får säga det själv, det hände ingenting. Förutom i slutet när alla målen kom. Men det var kul att få sin sin första match på riktigt för den här sesongen, och fler ska det bli. Sa ju tidigare idag att jag skulle ner till stan och kolla om mina skor fanns kvar där. Men efter ett innebandypass i skolan var jag helt slut, så det blir till att göra det imorgon istället. Nu ska jag krypa ner i min säng oh kolla lite film och sedan sova. Godnatt!


@skolan

har precis vart på a6 en stund för att köpa mina skor, men självklart fanns dom inte kvar i min storlek! Så blir att dra ner till stan en lten snabbis efter jag slutat antar jag. Men hittade ett puder i alla fall. Har haft det tidigare men hade glömt bort vilken färgton jag hade på det så fick chansa mig till lite, men det blir säkert bra. Ska ha idrott om en liten stund sen slutar jag. skriver mer när jag kommer hem.

sår rivs upp på nytt

saker blir inte alltid som man har förväntat sig. man hoppas på så mycket som inte blir av. allt går upp och ner här i livet för alla! det finns inget man kan göra åt den saken, det bara händer. för att man ska klara av att leva livet fullt ut måste man ha det svårt ibland. vissa säger att de jämt har det svårt, men helt ärligt så vet jag till 100% att så är det inte. man ör inte ledsen 24 timmar om dygnet. det är man inte. någon stund under de där 24 timmarna får man ett leénde på läpparna. men det kan försvinna lika snabbt igen, men det har endå funnits där. det ger en hjälp på vägen. mitt liv går som många andras upp och ner hela tiden, det finns perioder då man inte vill mer och vill avsluta precis allt. men då ska man tänka på alla människor man har runt omkring sig och hjälper en, det kommer få en på bättre tankar. man kommer säkerligen fortsätta vara ledsen och må dåligt, men man kommer inte vilja avsluta allt utan vilja fortsätta att kämpa. jag kämper varje dag för att klara av min ensamhet och sorg jag har inuti mig. det finns en person som fanns i mitt liv för ett tag sen som jag saknar så jag spricker. han fanns alltid där för mig och fick mig alltid upp på topp! han var det bästa som hade hänt mig. och jag älskade verkligen honom. han var precis allt för mig! men saker förändras och man måste acceptera det, vare sig man vill eller inte. jag har accepterat att det inte är som förr längre. det är ett rent helvete ska jag säga.. men man är så illa tvungen. men en sak är säker, jag kommer aldrig glömma! jag kommer aldrig glömma tiden med honom, för det var verkligen då jag kände mig unik och bra precis som jag var! så tryck inte ner er själva för att ni mår dåligt, utan ni klarar det det lovar jag! men låt det ta tid, för tiden läker alla sår...

- Jag kommer alltid att älska dig..



sjuk.

har vart hemma ifrån skolan idag, är sjuk. har haft riktigt ont i både huvudet och magen. det börjar bli bättre men haer inte släppt helt. så har bara legat i min säng och kollat lite tv idag. men imorgon blir det skolan igen, känner att jag inte kan missa så mycket nu. plus att jag måste iväg och köpa ett par skor och puder. lägger in bild på det jag köper imorgon. har ni några tips på ett bra puder som verkligen täcker? dra en kommentar i så fall.



20 september

haft en helt okej dag. slutade runt ett efter att ha haft ett skönt träningspass! hade body pump idag, galet kul vart det. sen vart det bara till att åka hem och duscha,äta,plugga.. inte det roligaste att starta veckan med. ikväll så har min söta släkt vart här och firat min bror som fyller hela 14 år idag, stort grattis till honom! och just nu ligger jag i min säng och ska försöka plugga demokrati igen, det går åt skogan kan jag tala om! så ska försöka ännu en gång med det just nu och om det inte går ändå ska jag ta och sova!

RSS 2.0